ASLANLI ARENA
#1Şu modu yaparken şamanları 1 kere bile mi düşünmediniz. Bütün yetenekler sarı, ne denediysem olmadı kesilmiyor
Oradan gelen post diş vs olmadan nasıl mor mühür tamamlicaz

Farklı farklı kombinasyonlar denedim ancak kesemedim bende . Tek yol ks !ikvciydik yazdı:Şu modu yaparken şamanları 1 kere bile mi düşünmediniz. Bütün yetenekler sarı, ne denediysem olmadı kesilmiyorOradan gelen post diş vs olmadan nasıl mor mühür tamamlicaz
İlk biz vurunca diğer kişi yardım etmiyor kiEYUNAL yazdı:Farklı farklı kombinasyonlar denedim ancak kesemedim bende . Tek yol ks !ikvciydik yazdı:Şu modu yaparken şamanları 1 kere bile mi düşünmediniz. Bütün yetenekler sarı, ne denediysem olmadı kesilmiyorOradan gelen post diş vs olmadan nasıl mor mühür tamamlicaz
![]()
Kesen birini bulunca aslan ile birlik olup aslana dalanı keseceğiz sonra da biz aslanıikvciydik yazdı:İlk biz vurunca diğer kişi yardım etmiyor kiEYUNAL yazdı:Farklı farklı kombinasyonlar denedim ancak kesemedim bende . Tek yol ks !ikvciydik yazdı:Şu modu yaparken şamanları 1 kere bile mi düşünmediniz. Bütün yetenekler sarı, ne denediysem olmadı kesilmiyorOradan gelen post diş vs olmadan nasıl mor mühür tamamlicaz
![]()
Pes arkadaş kanım donduEYUNAL yazdı:Kesen birini bulunca aslan ile birlik olup aslana dalanı keseceğiz sonra da biz aslanı![]()
Kafasına kelle takan bir sınıf için az bileikvciydik yazdı:Pes arkadaş kanım donduEYUNAL yazdı:Kesen birini bulunca aslan ile birlik olup aslana dalanı keseceğiz sonra da biz aslanı![]()
![]()
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir